Všetky články v tejto kategórii  Všetky články v tejto kategórii
predchádzajúci <<  6/10 >> nasledujúci

Zastrešenia bazénov

5.11.2013 12:32 | bio-bazeny

Ak máte na záhrade bazén, zapustený, určite ste uvažovali nad tým, že ho potrebujete zastrešiť. Samotné zastrešenie bazéna má viaceré výhody a každý užívateľ sa rozhoduje možno pre inú. Základom zastrešenia je však dostatočná krytina, ktorá má zabrániť znečisteniu a inému poškodeniu bazéna či vody voči vonkajším vplyvom počasia a poveternostných podmienok. Samozrejme, nesporné výhody to má aj vtedy, ak by ste sa chceli kúpať v bazéne a vonku prší ako z krhly. Aj vtedy si však budete môcť užívať chvíle v bazéne a nebudete tak znechutený dažďom, ktorý vám v tom nebude brániť ako pri bazénoch, ktoré kryté nie sú. Na druhej strane vtedy, keď je vonku krásne počasie, môžete si ho vychutnávať pod holým nebom a dopriať si slnečné lúče. Okrem počasia to má však oveľa praktickejšie výhody. Nechcete aby vaše dieťa išlo do bazéna vtedy, ak nie ste doma a vy rozmýšľate ako mu v tom zabrániť? Potom zastrešenie s uzamykateľnými dverami je to ideálne riešenie pre vás. Postaráme sa o dokonalú konštrukciu a o dobré zabezpečenie. Deti sa radi hrajú, naháňajú a nepozerajú príliš okolo seba. Vtedy sa môže stať, že niektoré z nich môže veľmi ľahko spadnúť do bazéna a tým si ublížiť alebo dostať nepríjemnú chorobu najmä vtedy, ak je vonku už dosť zima na kúpanie. Aj v takomto prípade vám zastrešenie bazéna pomôže.

Zastrešenie bazénovUrčite sa vám už niekedy stalo, že máte chuť sa ísť okúpať, zaplávať si ale je ešte len skoro ráno alebo už neskoro večer. Voda v bazéne dosahuje svoju minimálnu teplotu, v ktorej sa vy rozhodne necítite dobre. Chytíte zimnicu a musíte z bazéna odísť znechutený. To by sa vám už nemuselo stať, pokiaľ by ste sa rozhodli pre niektoré z nami ponúkaných zastrešení bazénov. Naša práca je veľmi kvalitná a prekrytie bazéna veľmi dobre tesní so samotným bazénom. Nestane sa tak, že teplo zbytočne unikalo von, do okolia. Samozrejme, treba myslieť aj na kvalitný a čistý vzduch. To však zabezpečuje okno, ktorým sa dá vyvetrať avšak pokiaľ by ste nechceli, zostane zatvorené.

Pre väčšinu ľudí sú však aj naďalej podstatné ekonomické faktory. Aj tu však krytina bazéna víťazí. Zoberte si situáciu, kedy je vonku krásne počasie, váš bazén sa dokonale ohreje na teplotu, ktorá je ideálna na kúpanie. Nasledujúce dni však ani zďaleka nie sú dobré z pohľadu počasia a veľmi sa ochladilo. Ak sa chcete kúpať, musíte uvažovať, ako nie príliš ekonomicky spraviť vašu vodu teplejšou. Ak by ste mali naše zastrešenie bazéna, potom by sa vám teplo uchovávalo ešte dlho v bazéne a voda by bola aj naďalej veľmi vhodná na kúpanie.

A nakoniec zazimovanie. Viete si predstaviť, koľko je starostí a práce so zazimovaním klasického bazéna bez krytiny? Zrejme áno, pokiaľ ste to tak robili doteraz. Avšak môžete si prácu uľahčiť na minimum a môžete si tak užívať oveľa viac voľných chvíľ.

V našej ponuke nájdete zastrešenie bazénov na rôzne typy a druhy. Snažíme sa vyjsť naším zákazníkom v ústrety tak, aby boli spokojní.


Fotogaléria


Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Všetky články v tejto kategórii  Všetky články v tejto kategórii
predchádzajúci <<  6/10 >> nasledujúci

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam