logo
Nákupný košík



Bazény Compass, Prestrešenia, E-shop, Kontakt
Menu bazény, prekrytia

Výstavba jazierka

30.10.2013 09:11 | bio-bazeny

Výstavba jazierkaVýstavba jazierka vo vašej záhrade už nemusí znamenať pre vás zbytočné starosti. Stačí, ak by ste si vybrali aký typ jazierka, bio-bazéna či bazénového prestrešia by ste chceli a ostatné nechajte na nás. My vám to zrealizujeme na kľúč a vy teda nemusíte mať obavy o to, že by ste sa museli do práce zapájať alebo sa inak zdržovať so samotnou výstavbou.

Jazierka majú mnohí v pamäti aj teraz len akési spestrenie inak nie príliš výraznej záhrady, do ktorej bolo jednoducho treba niečo dať. Samozrejme, ešte stále máte možnosť vybrať si aj u nás jazierko, ktoré by spĺňalo len nejakú estetickú funkciu ale čo tak spojiť príjemné s užitočným? Uvažovali ste nad tým, že by ste sa v jazierku mohli aj kúpať? Dá sa to, samozrejme, stačí, ak by ste to nechali na nás. Ak by ste mali akúkoľvek požiadavku pri výstavbe vášho nového jazierka, bio-bazénu či iných produktov, ktoré ponúkame, sme vždy ochotní ju implementovať priamo do projektu a splniť tak vaše želania.

Čo sa však týka samotných jazierok, tak sú zdravotne nezávadné, nehrozí, že by ohrozili vaše zdravie, ak by ste sa v ňom kúpali či plávali. Voda v ňom je regulovaná tak, aby chemikálie v nej nepôsobili negatívne na vás a nemali ste z nej zdravotné problémy. Kúpanie je v nich odporúčané, stačí, aby bolo vonku príjemne teplo a voda sa zohriala na adekvátnu hodnotu a vy si tak môžete užívať relax v prírodnom kúpacom jazierku. Jazierko nepôsobí ako nejaký bazén, ktorý sa objavuje čoraz častejšie na našich záhradách, ale pôsobí oveľa elegantnejšie a viac zapadá do celkovej koncepcie každej záhrady ako veľký bazén, prevažne modrej farby, ktorý jednoducho bije do očí ale nie v tom pozitívnom slova zmysle. Okolo jazierka si môžete prostredie dotvoriť presne tak, ako potrebujete a ako sa vám to páči. Nie je vylúčené, aby ste si v jeho tesnej blízkosti vysadili aj nejaké kvety či rastliny, ktoré by ho vhodne dopĺňali. Okolo bazéna môžete mať aj drevenú úpravu, ktorá nepodlieha skaze ani počas dažďa a horších poveternostných podmienok. Naopak, v prípade pekného počasia pôsobí naozaj veľmi vkusne a budete hrdí na to, že ste si zvoli práve tento typ, ktorý ponúkame.

V podstate to, čo si zvolíte okolo kúpacieho jazierka je len na vás. Malo by to dotvárať celkový dojem z neho a nemali by ste sa tým vyrušiť, ak to uvidíte prvý krát. Na druhej strane treba povedať, že väčšinou takýto typ jazierka na záhrade pôsobí dominantne a majiteľ je väčšinou naň veľmi pyšný. Preto by ste nemali estetickú stránku zanedbávať. Ak sa rozhodnete v jazierku aj kúpať, čo je tiež jeho funkcia, nemusíte podstupovať žiadne špeciálne opatrenia a ani po kúpaní netreba na seba dávať rôzne prostriedky na vyčistenie pokožky. Je to ako kúpanie v bazéne len s tým rozdielom, že sa nachádzate v oveľa krajšom prostredí. Počas zimy nemá bazén ani jedno z týchto využití. Môžete ho však využívať ako ľadovú plochu na korčuľovanie. K tomu vám treba len adekvátne korčule na ľad.


Fotogaléria


Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print




Všetky práva vyhradené - www.bio-bazeny.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT




© Copyright 2011 | Odkazy | Linky | Partneri | Tvorba web stránok od Grandiosoft | Blog

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam