logo
Nákupný košík



Bazény Compass, Prestrešenia, E-shop, Kontakt
Menu bazény, prekrytia

Terasa z dreva

11.12.2013 13:31 | bio-bazeny

Terasa z drevaAk hľadáte miesto, kde si dokonale oddýchnete počas horúcich letných dní, potom je to práve terasa, ktorá by splnila Vaše požiadavky. Terasa z dreva je určite veľmi dobré riešenie pre všetkých, ktorí hľadajú miesto na stôl, stoličky, ležadlo alebo gril. V prípade, že budete mať terasu pod strechou, potom je to skutočne bez výhrad ideál. Mnohí však pred samotnou výstavbou terasy uvažujú o tom, z čoho ju spraviť alebo aký materiál na ňu použiť. Drevo väčšina ihneď odsúdi za to, že má príliš zlé vlastnosti a vplyvom poveternostných podmienok dokáže veľmi rýchlo zmeniť svoje vlastnosti, vzhľad a nakoniec z neho nič nezostane. My Vás však presvedčíme o opaku a dokážeme Vám, že aj drevo je veľmi dobrý materiál na terasu a nemusíte sa obávať jeho zničenia alebo poškodenia len kvôli tomu, že je vonku a prípadne prší, či sneží alebo sú teploty príliš nízke.

 

 

Typy driev na stavbu terasy
 

V našej ponuke driev na terasy nájdete skutočne exotické kusy, ktoré sú vhodné pre každého z Vás a rozhodne zútulnia Vašu záhradu. Nemusíte sa báť, že by sa Vaša terasa poškodila len vplyvom počasia. Všetky drevá, ktoré ponúkame, sú určené na vonkajšie použitie a ich testovanie dokázalo, že sú skutočne odolné. Samozrejme, každé má o čosi iné vlastnosti a preto si musíte starostlivo vyberať. My Vám však pri výbere s radosťou pomôžeme a ukážeme Vám, čo by sa hodilo na Vašu záhradu, na Vašu terasu a k Vášmu používaniu. Každé naše drevo je odolné voči hnilobe a termitom. Samozrejme, počítame aj s rôznymi červami, ktoré radi napádajú suché drevá a predstavujú pre nich zdroj obživy. Naše drevá sú však chránené aj voči takýmto škodcom. Väčšina našich driev je dostatočne tvrdá, používajú sa často aj ako klasické podlahy. Ak sme spomínali vyššie gril, potom niektoré naše drevá sú veľmi odolné aj voči ohňu a nemusíte sa báť, že by Vám všetko naraz splanulo. Pri dreve „IPE“, ktoré máme takisto v ponuke, hovoríme dokonca o akejsi zmene farby na červenú. Nevidíte to bežne pri drevách, avšak tento efekt si získal celý rad spokojných majiteľov. Nie je to však žiadna chyba alebo poškodenie, je to jav, ktorý jednoducho drevo má. Pri drevách je dôležité porovnanie zosychania, čo má značný vplyv na jeho kvalitu, výdrž a samozrejme aj použitie. Aj v nami ponúkaných drevách vidieť rozdiely v zosychaní. Vždy je to však na cieľom umiestnení dreva a na Vašom rozhodnutí. Niektoré drevá sú na povrchu drsnejšie, iné hladšie. Pri niektorých vidíte a cítite jasné drážky, u iných si často podobné javy nevšimnete. Vždy je však dobré, ak drevo má drážky a to najmä kvôli vode a prípadnému pošmyknutiu.
Drevená terasa

Drevená terasa

Tak či onak, drevo je veľmi dobrý materiál, z ktorého sa dajú vytvoriť skutočne krásne veci. Drevená terasa je určite jednou z nich. Nemusíte sa báť poškodenia dreva vplyvom počasia, naše exotické drevá sú rokmi testované a sú skutočne odolné.



Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print




Všetky práva vyhradené - www.bio-bazeny.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT




© Copyright 2011 | Odkazy | Linky | Partneri | Tvorba web stránok od Grandiosoft | Blog

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam